Calut Balansoar din lemn pentru copii, Albastru, 3+ ani

Stoc epuizat

Căluțul balansoar din lemn este una dintre jucăriile preferate ale multor copii de-a lungul generațiilor. Acest căluț balansoar nu numai că garantează multă distracție, dar creează cadrul optim pentru dezvoltarea coordonării și echilibrului copilului. Căluțul cu balans este alegere perfectă pentru un cadou cu care un copil se poate juca de la vârste fragede fiind potrivit atât pentru băieți cât și pentru fete. Fiecărui copil îi va plăcea cu siguranță!

Profilul corespunzător al balansoarului împiedică calul din lemn să se miște prea repede, protejându-vă copilul să nu cadă. Partea laterală a capului calului este prevăzută cu mânere de lemn pe care copilul le poate ține în timp ce se balansează, dedesubt poate găsi suporturile pentru a-și așeza picioarele. Aceste elemente nu numai că sporesc confortul copilului în timpul jocului, dar sporesc și siguranța.

Stilul scandinav al acestui căluț balansoar nu are margini ascuțite iar ornamentele în formă de steluțe îi oferă calului un aspect original și drăguț.

Caluțul balansoar pentru copii este o jucărie minunată, dar poate servi și ca parte a decorului camerei.

Specificații:

-culoare: albastru.

-varsta: +3 ani.

-certificat: CE, EN 71.

-material: lemn.

-dimensiuni (lungime / latime / inaltime): 68/27 / 49cm.

-greutate: 3,4 kg.

Necesită asamblare.

148,95 RON
Please select variants first