Covor de joaca pentru copii, Pisica, 1,5 m - 2 m, 0+ ani

Lichidare stoc!

Covor de joaca pentru copii moale cu geanta de transport/depozitare inclusa.

Culorile covorului atrag atentia copilului si sporesc jocul iar partea inferioara este prevazuta cu un material antiderapant care impiedica alunecarea copilului astfel neprezentand niciun pericol pentru cel mic. Are margini prelucrate frumos si este de asemenea durabil.
Covorasul ocupa putin spatiu dupa pliere fiind usor de depozitat in geanta de transport/depozitare. Covorasul poate fi transportat rapid si usor in geanta de transport inclusa. Produsul este ideal atat pentru uz privat, cat si pentru utilizare in gradinite si alte spatii pentr copii.

Marime - 1,5 m / 2 m, grosime 1,5cm, greutate: 2,15 kg, dimensiunea covorului sporeste foarte mult functionalitatea astfel incat mai multi copii se pot juca in acelasi timp. Totodata acesta va permite copilului dvs. sa invete sa mearga de-a busilea intr-un mediu sigur.

Antiderapant - Materialul antiderapant de pe spatele covorului impiedica alunecarea acestuia si nu prezinta pericol pentru pitici.

Specificatii - Model Pisica, material din bumbac + umplutura din poliester, se poate spala in masina de spalat la 30 de grade, nu se calca.

Izolatie - Datorita grosimii sale (~ 1,5 cm), covorul izoleaza impotriva frigului.

130,00 RON 198,70 RON
Please select variants first